E Port Soulutions sistem.
Smart print rješenja za svaki ured

Prepustite nama brigu oko Vaših ispisnih rješenja i pritom smanjite troškove u tom segmentu do 60 % .

Tvrtka E-PORT Solutions Sistem d.o.o. je ovlašteni distributer i serviser TOSHIBA multifunkcijsih uređaja za područje Hrvatske (i šire regije).  Na tržištu smo prisutni od 2010 godine, te konstantno bilježimo porast u segmentu najma ispisnih rješenja.
U uredu u Zagrebu,  radi stručno i certificirano prodajno i servisno osoblje,  a putem svoje mreže
pokrivamo cijeli teritorij Republike Hrvatske.
Uslugom najma ili prodajom multifunkcijskih uređaja uz primjenu MDS (Managed Document Services) koncepta doprinosimo optimizaciji Vašeg poslovanja na području ispisnih sustava i upravljanja tijekovima dokumenata.

Cilj nam je klijentu smanjiti troškove u print i copy segmentu, te zadržati maksimalnu kvalitetu i nivo sigurnosti bez početnih ulaganja.

Uz pomoć TOSHIBA print i scan rješenja,  imate priliku preuzeti kontrolu nad Vašim ispisnim rješenjima i troškovima, zaštititi svoje podatke, olakšati upravljanje tijekovima dokumenata,  te na taj način optimizirati svoje poslovne procese.

Toshiba je japanski konglomerat multinacionalnih korporacija sa sjedištem u Tokiju. Nalazi se na listi vodećih kompanija u Svijetu, a uspješnost svog poslovanja temelji na diverzificiranom portfoliu proizvodnje koji obuhvaća infrastrukturu, potrošačke proizvode, elektroničke uređaja i komponente, digitalne proizvode, stolna i notebook računala te servere.
Toshiba kao brand razvija naprednu tehnologiju printing sustava već 38 godina, i do danas se profilira u jednog od najvećih inovatora sa visokokvalitetnim uređajima izuzetno niske cijene ispisa.
Kao posebnu inovaciju u print segmentu potrebno je istaknuti kako je jedina TOSHIBA do sada prepoznala potrebu za razdvajanjem low color i full color countera, što predstavlja mogućnost velikih ušteda na color ispisima. Također, Toshiba je za sada jedina uvela multifunkcijski uređaj sa mogućnošću brisanja printa i reprint istog, te na taj način reducirala otpad papira.
Od posebnog je značenja ** Managed Document Services koncept, koji Toshiba sustavno razvija i nadograđuje sa ciljem što bolje kontrole i optimizacije tokova dokumenata.